Аварія сталася сьогодні, близько 12 години у селі Лукашівка Літинського району. Водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем «ГАЗ». Пасажирка легковика загинула на місці пригоди, а водій з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 2106», рухаючись у напрямку смт. Літин, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «ГАЗ», за кермом якого перебував 67-річний вінничанин.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажирка «ВАЗу» загинула на місці пригоди, а його водій з тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні. У нього будуть відібрані зразки крові для дослідження на наявність алкоголю.

На Вінниччині "не перевзутий" в зимову гуму "ВАЗ" в'їхав у хлібовоз. Є загиблі

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група поліції, яка встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди та особи потерпілих.

Під час огляду автомобілів було встановлено, що водій легковика керував транспортним засобом, обладнаним літньою гумою.

На Вінниччині "не перевзутий" в зимову гуму "ВАЗ" в'їхав у хлібовоз. Є загиблі

Поліція наголошує: нехтування елементарними заходами безпеки під час експлуатації транспортних засобів може призвести до трагічних наслідків. У зв’язку з погіршенням погодних умов учасники дорожнього руху мають бути особливо уважними та обережними. Шановні водії, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь під час руху дистанції та інтервалу, стежте за технічним станом свого транспортного засобу та використовуйте гуму відповідно до сезону.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 3152
Поширень: 0