16 січня в с. Агрономічне Вінницького району зіткнулися «Деу Ланос» та «Волга». Внаслідок аварії постраждали водії обох автівок. Вони з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані у лікарню.

Аварія сталась близько 10.30 в селі Агрономічне.

На слизькій ділянці дороги зіткнулися «Деу Ланос» та «Волга».

За попередніми даними, причиною аварії стали неналежні дорожні умови, спричинені ожеледицею. Як розповіли очевидці, водія «Волги» почало «носити» по дорозі, внаслідок чого сталось зіткнення з «Деу».

30 та 42-річні водії обох транспортних засобів з травмами різного ступеню важкості доставлені до лікарні.

В селі Агрономічне "Волга" зіткнулася із "Деу". Є постраждалі

На посадову особу райавтодору, відповідальну за цю ділянку дороги, винесено постанову по справі про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 140 КУпАП (Порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць провадження робіт), за що передбачений штраф в розмірі 1020 гривень.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі.



Переглядів: 3632
Поширень: 0