Протягом години жмеринські поліцейські встановили та затримали зловмисника, який напав на самотню пенсіонерку у районному центрі. Раніше судимий мужчина побив жінку та забрав в неї 300 гривень та срібний ланцюжок.

20 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що в Жмеринці невідомий зловмисник, виламавши вхідні двері, проник до будинку 76-річної місцевої жительки. Потерпіла розповіла, що зловмисник побив її та, погрожуючи вбивством, забрав 300 гривень і срібний ланцюжок.

В Жмеринці п'яний чоловік побив та обікрав самотню пенсіонерку

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук, протягом години працівники поліції затримали підозрюваного неподалік місця вчинення злочину. Як з’ясувалось, жінка стала жертвою 26-річного місцевого жителя, який раніше відбував покарання за скоєння майнових злочинів.

В Жмеринці п'яний чоловік побив та обікрав самотню пенсіонерку

Пояснень своїм діям чоловік не знаходить та каже, що нічого не пам’ятає, оскільки перебував у стані алкогольного сп’яніння.

В Жмеринці п'яний чоловік побив та обікрав самотню пенсіонерку

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 КК України (розбій). Чоловіку загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.



Переглядів: 3552
Поширень: 0