21 березня вночі працівники поліції охорони та Гніванського відділення поліції затримали 28-річного зловмисника, який проник у магазин, розбивши вікно, аби вкрасти гроші та продукти. Чоловік раніше притягувався до відповідальності за аналогічні злочини. Зараз йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

За словами начальника управління поліції охорони області Сергія Голодюка, близько другої години ночі на пульт центрального спостереження надійшов сигнал «Тривога» з об’єкта під охороною, магазину по вул. Винниченка м. Гнівані. Спільний наряд поліції охорони та Гніванського відділення поліції прибув на місце події через три хвилини та затримав у приміщенні правопорушника, який вчинив крадіжку грошових коштів та продуктів харчування та намагався втекти.

З’ясовано, що крадій проник у приміщення, пошкодивши металеві грати та розбивши пластикове вікно.

Як розповідає начальник Гніванського відділення поліції Володимир Василик, затриманим виявився 28-річний житель Калинівського району, раніше судимий за крадіжки. Чоловік зізнався, що прибув вночі у Гнівань потягом з метою вчинити крадіжку. Наразі вирішується питання про його затримання у порядку ст. 208 КПК України.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.



Переглядів: 1921
Поширень: 0