Працівники Томашпільського відділення поліції затримали неповнолітнього хлопця, який обікрав комору сусіда. Частину крадених речей підліток відразу здав на металолом. Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність.

12 квітня до Томашпільського відділення поліції з заявою про крадіжку звернувся 66-річний житель селища Вапнярка. Чоловік розповів про крадіжку майна з його комори. Проламавши двері, зловмисники проникли до його комори та викрали найцінніше.

На Вінниччині підлітку загрожує до 6 років за гратами за крадіжку з сусідської комори

За словами начальника Томашпільського відділення поліції Ярослава Марченка, правопорушником виявився 16-річних сусід потерпілого. Хлопець, зламавши двері, проник до приміщення комори заявника та викрав найцінніші речі. Частину викрадених речей хлопець встиг віднести на пункт приймання металолому, а отримані кошти витратити на власні потреби.

На Вінниччині підлітку загрожує до 6 років за гратами за крадіжку з сусідської комори

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). За вчинене підлітку загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2057
Поширень: 0