Інформація про те, що в Вороновицькій школі №1 невідомі розпилили невідомий газ із балончика, надійшла на спецлінію «102» сьогодні близько 12.00 години. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Вінницького районного відділення поліції.

За словами начальника Вінницького районного відділення поліції Віталія Стахова, із загальноосвітнього закладу евакуювали близько 500 школярів та викладачів. Десятьох учнів, які поскаржились на печіння в горлі та головний біль, було доставлено до обласної дитячої лікарні для огляду.

Між другим та третім поверхом поліцейські виявили порожній балончик від перцевого газу. Зараз працівники поліції встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до неї.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), за що передбачено покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.



Переглядів: 2466
Поширень: 0