Жмеринські працівники поліції протягом кількох годин затримали підозрюваного у вчиненні двох розбійних нападів на жінок. Погрожуючи ножем, правопорушник відібрав у потерпілих сережки та ланцюжки. Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

7 травня близько 3-ї години ночі до працівників поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць районного центру невідомий чоловік, погрожуючи ножем, вчинив напад 34-річну жмеринчанку. Зловмисник відібрав у потерпілої сережки та ланцюжок. Через кілька годин за допомогою звернулась ще одна 20-річна жителька районного центру, в якої відібрали за схожим «сценарієм» золотий ланцюжок.

Правоохоронці затримали жителя Кіровоградщини, який за ніч здійснив розбійний напад на двох жінок

За словами начальника Жмеринського відділу поліції Сергія Кримчука, за описом потерпілих стало зрозуміло, що до вчинення злочинів причетна одна і та ж людина. Переглянувши записи з камер відео спостереження, поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявися 29-річний житель Кіровоградської області, який тимчасово проживав у Жмеринці. Чоловік неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців через свою протиправну діяльність. Правопорушника затримали протягом кількох годин неподалік від місця свого проживання. Чоловік ховався від працівників поліції в нежитловому будинку.

Правоохоронці затримали жителя Кіровоградщини, який за ніч здійснив розбійний напад на двох жінок

Слідчими було встановлено, що після вчинення першого нападу правопорушник зрозумів, що відібрані у потерпілої речі – це біжутерія, і вони не представляють ніякої цінності, тому він вирішив вчинити ще один злочин. Визначившись із черговою жертвою, він просліджував за нею до місця, де не було освітлення та ножем зрізав золотий ланцюжок з шиї дівчини.

Правоохоронці затримали жителя Кіровоградщини, який за ніч здійснив розбійний напад на двох жінок

Чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасово тримання. Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 та ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачене покарання до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 2139
Поширень: 0