За підозрою у вбивстві 76-річної жительки Іллінецького району працівники поліції затримали її односельця. Суд першої інстанції визнав підсудного винним у вчиненні злочину та присудив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

В листопаді 2016 року до Іллінецького відділення поліції надійшла інформація від жительки села Бабин про те, що за місцем проживання вона виявила мертвою свою літню сусідку.

До правопорушення виявився причетним 41-річний односелець потерпілої. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зловмисник зайшов до будинку 76-річної сусідки та почав вимагати, щоб вона віддала йому свої заощадження. Отримавши відмову, злочинець розлютився на жінку та вдарив її обухом сокири по голові, яка знаходилась у будинку.

5 травня 2017 року колегія суддів Оратівського районного суду визнала підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого п.6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (умисне вбивство, розбій) та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років із конфіскацією належного йому майна.



Переглядів: 1643
Поширень: 0