29 серпня у с. Веселівка Теплицького району 37-річний місцевий житель під час сварки зі співмешканкою облив її розчинником та підпалив. Потерпіла у важкому стані з термічними опіками 2-3 ступеня знаходиться у лікарні.

Як розповів начальник Теплицького відділення поліції Віктор Пірус, близько півночі до поліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги з термічними опіками 40% тіла доставлено 31-річну мешканку с. Веселівка. Опіки потерпіла отримала за місцем проживання.

Слідчо-оперативною групою встановлено, що опіки потерпіла отримала під час сварки зі своїм співмешканцем. Під час спільного розпиття спиртних напоїв між чоловіком та жінкою виник конфлікт. З’ясовуючи стосунки, чоловік облив співмешканку розчинником для фарби та підпалив її. Усвідомивши, що накоїв, чоловік загасив полум’я та викликав швидку допомогу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 8 років ув’язнення.

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу затриманому.



Переглядів: 1790
Поширень: 0