У м. Жмеринка 26-річний місцевий житель наніс смертельні ножові поранення своєму батькові. Потерпілий отримав удари ножем у груди за те, що заступився за невістку, яку кулаками «виховував» син.

8 жовтня близько 19.00 до жмеринської поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що за місцем проживання під час сварки її щойно побив чоловік. Заявниця повідомила, що їй вдалося вирватися від розлюченого нетверезого чоловіка та втекти до сусідів, але додому вона боїться повертатися, бо він погрожував її вбити.

В Жмеринці батько, який заступився за невістку, отримав смертельні ножові поранення  від  сина

Як розповів начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук, на місце виклику одразу ж виїхала слідчо-оперативна група поліції. Світло у будинку було вимкнено, вхідні двері – зачинені. Потрапивши у приміщення житлового будинку, у одній з кімнат на ліжку працівники поліції виявили мертвим 51-річного господаря з ножовими пораненнями грудної клітини. Поліцейські взялися за пошук ймовірного вбивці – сина потерпілого. Близько 22.00 нетверезий підозрюваний був затриманий поліцією на одній з вулиць м. Жмеринки.

В Жмеринці батько, який заступився за невістку, отримав смертельні ножові поранення  від  сина

Попередньо встановлено, що на подвір’ї господарства між затриманим та його жінкою виникла побутова сварка, під час якої чоловік за допомогою кулаків взявся «перевиховувати» дружину. Побитій жінці з травмою голови вдалося втекти від домашнього агресора до сусідів. Дома залишався свекор. Він заступився за жінку та почав сваритися на сина, коли той зайшов у будинок. Почувши батькові докори щодо поводження з дружиною, син вдарив його двічі ножем у груди. Від отриманих ушкоджень чоловік помер миттєво. Побачивши поліцейський автомобіль, що під’їхав до воріт будинку, зловмисник втік через вікно своєї кімнати.

В Жмеринці батько, який заступився за невістку, отримав смертельні ножові поранення  від  сина

У трагедії, що сталась, затриманий звинувачує алкоголь.

Чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство). За вбивство батька йому загрожує до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 2906
Поширень: 0