В польському місті Познань на базі Технікуму зв’язку та комунікацій ім. І.Сегельського в рамках міжнародної Асоціації «Освіта без кордонів» 13 листопада 2015 року була підписана угода про співпрацю між Державним професійно-технічним навчальним закладом «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту» (директор – Стецюк А.О.), Доправною академією м. Тренчин (Словаччина) (директор – Ян Ліптак), Технікумом зв’язку та комунікацій ім. І. Сегельського в м. Познань (Польща) (директор – Ришард Писса), Бєльцьким технічним коледжем залізничного транспорту (Молдова) (директор – Олександр Бєляков), Кишинівським транспортним коледжем (Молдова) (директор - Борис Руссу) та загальноосвітньою школою «Оранті» м.Кутаїсі (Грузія) (директор - Ламзіра Бітсадзе), Центром професійної освіти «Даугавпілскій технікум» (Латвія) (директор - Інгрида Брокане).

Відповідно до плану роботи, складеному за угодою, вищевказані навчальні заклади представили свої проекти з тематичної номінації «Упровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності навчально-виховного процесу» на Дев’ятій Міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти - 2018" та Шостій Міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu», яка була організована Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України, компанією «Виставковий світ» і проходила з 15 по 17 березня 2018 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва.

 Козятинський професійно-технічний навчальний заклад виборов золоту медаль у міжнародній виставці освіти

Проект Козятинського МВПУЗТ розроблявся під патронатом директора училища Стецюка Андрія Олексійовича.

Укладач проекту: Міськова Маргарита Георгіївна – заст. директора з методичної роботи Козятинського МВПУЗТ.

Інформацію готували: Римша Дмитро Олександрович – інженер-електроннік Козятинського МВПУЗТ та Савчук Тетяна Петрівна – майстер в/н.

Всі вищевказані навчальні заклади мають сучасну матеріально-технічну базу і широко впроваджують інформаційні та комунікаційні технології для підготовки висококваліфікованих фахівців, гнучко реагують на потреби робітничих кадрів в своїх країнах, активно співпрацюють як із соціальними партнерами в своїх країнах, так і переймають зарубіжний досвід роботи навчальних закладів в рамках міжнародної Асоціації «Освіта без кордонів», також висвітлені перспективи подальшої спільної роботи в даному напрямку.

Експертна комісія високо оцінила представлені проектні роботи. Всі навчальні заклади - учасники проекту, отримали високі нагороди.

Почесним Дипломом Лауреата І-го ступеню та Золотою медаллю -нагороджені:

  • Державний професійно-технічний навчальний заклад «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту»;
  • Бєльцький технічний коледж залізничного транспорту (Молдова);
  • Техникум зв’язку та комунікацій ім. І. Сегельського м. Познань (Польща);
  • загальноосвітня школа «Орнаті» (Грузія) .

Почесним Дипломом Лауреата ІІ-го ступеню та Срібною медаллю нагороджені:

  • Кишинівський транспортний коледж (Молдова);
  • Центр професійної освіти"Даугавпілський технікум" (Латвія).

Почесним Дипломом організаторів виставки нагороджена

  • Доправна академія м. Тренчин (Словаччина).

Виставочні матеріали дуже зацікавили відвідувачів виставки. Представники навчальних закладів, що входять до асоціації «Освіта без кордонів» та кращі учні училища, радо зустрічали гостей, розповідали про свої навчальні заклади, обмінювалися досвідом.

Нашу виставку відвідав директор департаменту професійної освіти Кучинський Микола Сигизмундович, який дав високу оцінку роботі педагогічного колективу Козятинського МВПУЗТ, його прагненням до розбудови національної професійної освіти, виведення її на значно новий сучасний європейський рівень підготовки.

Козятинське МВПУЗТ є членом Асоціації державних закладів профтехосвіти України залізничного профілю, Головою якої є директор училища Стецюк А.О.

Щиро вітаємо всіх переможців. Зичимо успіху, творчості, наснаги у подальшій співпраці та організації навчально-виховного процесу!



Переглядів: 2941
Поширень: 0