Нагородження вінницьких спортсменів

Напередодні новорічних свят міська влада відзначила спортивну еліту міста. 12 спортсменів і 10 тренерів, які досягли найвищих спортивних вершин у поточному році, отримали почесні грамоти виконавчого комітету Вінницької міської ради, грошові премії і пам’ятні кубки. Серед них учасники Олімпійських і Параолімпійських ігор, чемпіони й призери Європейських та світових змагань.

Нагородження вінницьких спортсменів

«У цьому залі зібрались вольові, сильні і наполегливі люди, які постійно працюють на результат, - зауважує заступник міського голови Валентина Балицька. – Ви є вищою спортивною елітою міста, адже своїми досягненнями прославляєте Вінницю у всьому світі». Валентина Балицька побажала спортсменам успіхів, оптимізму та нових звершень і перемог у наступному році.

Нагородження вінницьких спортсменів

Окрім того, грамотами та преміями виконкому міської ради було відзначено 85 кращих спортсменів за підсумками ІІ півріччя 2012 року. «Ми знаємо, що підготовка спортсмена високого рівня – це не пряма лінія догори, а синусоїда, - каже голова міського комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський. - Тому мої побажання – розраховувати свої сили так, щоб у відповідальний момент ви були на вершині хвилі». ​



Переглядів: 5766
Поширень: 0