В\'ячеслав Узєлков не зміг втримати титул інтерконтинентального чемпіона WBO в напівважкій вазі.

В`ячеслав Узелков

бій українця В\'ячеслава Узєлкова з французом Дуду Енгумбу

Після 12 раундів кривавого побоїща перемогу отримав Дуду Енгумбу.

Як ми повідомляли раніше, спочатку В`ячеслав Узєлков мав битися з боксером арабського походження Софьяаном Себіхі, але той відмінив бій у зв`язку з травмою.

Інформація для довідки.

Вага В\'ячеслава Узелкова - 78,95 кг, Дуду Енгумбу - 79,25 кг

На даний момент В\'ячеслав входить в ТОП-10 рейтингів відразу трьох престижних боксерських організацій - 3-я строчка рейтингів WBO і IBF, 5-а позиція рейтингу WBA. Свій титул українець завоював у липні 2012 року в Одесі, здобувши перемогу над Мохаммедом Белкасемом. Останній раз в ринг Узєлков виходив в грудні минулого року в Черкасах, в першому ж раунді нокаутувавши угорця Дьєрдя Марош.

Уродженець Демократичної республіки Конго (ім\'я при народженні - Дуду Мапванга Кітанда Джикія), але давно облаштувався у Франції. Живе і тренується в місті Тулуза. На професійному рингу виступає з весни 2007 року, провів 34 поєдинки, здобувши 30 перемог (11 з них - нокаутом) і при 4 поразках. Енгумбу 31 рік, його зріст становить 180 см, боксує в стійці правші. За шестирічну професійну кар\'єру завойовував титули Інтернаціонального чемпіона WBC і Чемпіона Африканського боксерського союзу (двічі), а також пояс Чемпіона світу за другорядної версією WBF. В останній раз франко-конголезець виходив у ринг у жовтні минулого року у Франції, здобувши перемогу над місцевим боксером Йоанном Блойе.



Переглядів: 9347
Поширень: 0