Через 16 днів, 27 квітня, у Вінниці вулицями міста відбудеться загальноміський велопробіг. Він присвячений фіналу суспільної акції «Серце до серця». Одразу зазначимо, старт буде даний о 14-00 біля Міської ради. Організатор велопробігу – голова міскспорткомітету Сергій Краєвський.

велопробіг

Звертаємось з питаннями до президента Федерації велоспорту Вінниччини дворазового срібного призера Олімпійських Ігор Сергія Чернявського.

- Сергію Володимировичу, який у маршрут вибраний для цього велопробігу?

- Маршрут планується такий: майданчик біля Міськради (старт) – вул.Соборна – пл.Гагарина – Хмельницьке шосе – поворот ліворуч на вул. 600-річчя – поворот ліворуч на вул.Келецьку – ринок «Урожай» - вул.Пирогова – пл.Гагарина – поворот на вул.Соборну – майданчик біля Міськради (фініш).

- Чи будете ви особисто на велосипеді долати дистанцію?

- Так. Саме на велосипеді. У числі інших планують прийняти участь у велопробігу сильні велосипедисти – шосейники, зокрема, вихованці тренера Володимира Липканя (міська ДЮСШ №3 – авт.).

- Скільки приблизно буде тривати велопробіг?

- Орієнтовно 45 хвилин (зазвичай, на таких велопробігах на відміну від спортивних велогонок учасники велопробігу їдуть значно повільніше, приблизно 20 км/год – авт.). За цей час організатори заходу встигнуть провести розважальний конкурс для дітей на майданчику біля Міськради.

І, насамкінець, додамо, що перехожі на тротуарах можуть побачити яскраву колонну спортсменів вітати учасників велопробігу, як, зазвичає, і бувало у минулому.



Переглядів: 7255
Поширень: 0