Сьогодні у залі засідань міської ради відзначили кращих спортсменів та тренерів за результатами цього року. Серед них – переможці та призери всеукраїнських та міжнародних змагань, які своїми здобутками прославили наше місто і Україну у Європі та світі. Спортсменам вручили грамоти, подяки та премії.

Вже протягом багатьох років у Вінницькій міській раді існує традиція – напередодні новорічних свят нагороджувати кращих спортсменів і тренерів року, що минає. Цього року їх також привітали у міській раді.

«У цьому році вінницькі спортсмени отримали багато перемог. І завдання вінницької міської влади – всіляко підтримувати вас та спортивний рух в місті. Ми дійсно хочемо, щоб більше людей займалося фізкультурою та спортом, і вже не один рік працюємо над покращенням умов та спортивної інфраструктури. Так, у цьому році ми побудували п’ять спортивних мультикомплексів. А у травні відкрили досить серйозний знаковий об’єкт – спортивне ядро біля шкіл №18 та 25. Також у цьому році в комунальну власність міста ми прийняли СК по вулиці Фрунзе. У 2015 році ми плануємо виготовити по цьому об’єкту проектно-кошторисну документацію і хочемо зробити тут повноцінний сучасний спортивний муніципальний комплекс, де на достойному рівні зможуть займатися наші спортсмени, підвищувати свою майстерність та здобувати нові перемоги, – зазначив в.о. міського голови Сергій Моргунов. – Бажаю вам не зупинялися на досягнутому, отримувати призові місця і нести прапор Вінниці в Україні, Європі, світі. Спільними зусиллями ми багато чого досягнемо».

У міській раді привітали кращих спортсменів та тренерів Вінниці 2014 року

Подяками виконавчого комітету і грошовими преміями відзначили спортсменів – переможці та призери Всеукраїнських та Міжнародних змагань. Також нагородили кращих спортсменів і тренерів міста. Їм вручили Почесні грамоти та грошові премії. Цього разу подяки та Кубки за гідне виховання свої дітей отримали і батьки та рідні спортсменів, адже вони теж доклали зусиль, щоб їхні діти досягали високих результатів.

У міській раді привітали кращих спортсменів та тренерів Вінниці 2014 року

«Рік, що минає, був непростим для нашої країни та нашої галузі зокрема. Але ми не зупинилися, за рік, що минає, у місті відбулося 520 спортивно-масових заходів, 20 вінничан здобули звання Майстрів спорту. Також маємо два нових Майстра спорту міжнародного класу. У місті розвивається спортивна інфраструктура, будуються сучасні стадіони та спортивні майданчики. Наша спортивна громада своїми високими здобутками вкотре продемонструвала патріотизм та повагу до Вінниці та держави, посівши 49 перших і призових місць на міжнародних, європейських змаганнях, 226 перших та призових місць на чемпіонатах України», – зазначив голова комітету по фізичній культурі та спорту Сергій Краєвський.



Переглядів: 4941
Поширень: 0