11 червня на набережній «Рошен» в рамках проекту «Студентська ліга – 2015» відбувся другий Чемпіонат міста з присідання серед дівчат. У ньому взяло участь близько сотні представниць прекрасної статі віком від 3 до 40 років. Переможницею стала Анастасія Білоус, яка присіла 1100 раз.

Чемпіонат міста з присідань серед дівчат організували Вінницька Молодіжна Рада та teens-club «Універ» за підтримки відділу у справах молоді та туризму міської ради. До участі у змаганнях запрошувалися всі бажаючі без вікових обмежень.

Наймолодшій учасниці ледь виповнилось 3, а найстаршій було за 40. Загалом у чемпіонаті взяло участь близько сотні представниць прекрасної статі.

У Чемпіонаті з присідання серед дівчат вже вдруге перемогла Анастасія Білоус, яка присіла 1100 разів

Головним суддею чемпіонату була інструктор групових фітнес-програм Олександра Пасічник. Змагання тривало близько двох годин. За неправильне виконання чи спробу «змахлювати» дівчата покидали поле змагань. Переможницею Чемпіонату стала Анастасія Білоус, яка присіла 1100 разів. Друге місце посіла Марина Чумак з результатом 807 разів. І третє – Ксенія Бондар, яка присіла 765 раз. Дівчата отримали кубки, дипломи та іменні футболки.

Нагадаємо,  минулого року у Чемпіонаті міста з присідань серед дівчат перемогла Анастасія Білоус, яка присіла 1635 разів



Переглядів: 6479
Поширень: 0