Олександр Усик захистив титул Інтерконтинентального чемпіона WBO, здобувши свою восьму перемогу нокаутом на професійному ринзі.

У поєдинку з південноафриканцем Джонні "Ураганом" Мюллером українцеві вистачило трьох раундів, щоб остаточно зняти всі питання про переможця.

Напередодні бою всі експерти заявляли, що Мюллер - найскладніший на даному етапі кар'єри українця суперник. Розумів це і сам Олександр, який розпочав бій дуже обережно.

Усик працював виключно джебом, зрідка пробиваючи по корпусу. В свою чергу, Мюллер, який зайняв центр ринга і намагався працювати першим номером, моментами непогано влучав в українця.

У другому раунді Олександр почав працювати більше по корпусу і частіше підключати ударну праву руку. При цьому, Мюллер також намагався працювати на відстані, зрідка виходячи на ближню дистанцію.

Олександр Усик знову переміг

Олександр Усик знову переміг

Розв'язка в цьому бою наступила в кінцівці третього раунду, коли Усик ударом назустріч відправив свого суперника на настил рингу. Мюллеру залишалося протриматися менше тридцяти секунд до гонгу, проте Усик дуже швидко серією потужних ударів вдруге відправив його на підлогу.

Олександр Усик знову переміг

Олександр Усик знову переміг

Джонні вдалося піднятися і цього разу, проте опору українському чемпіону він вже не чинив, тому рефері вирішив зупинити це побиття, зафіксувавши перемогу українця технічним нокаутом. Таким чином, Усик яскраво захистив свій титул, і тепер може розраховувати на бій за титул чемпіона світу в першій половині наступного року, який йому пообіцяв сам Віталій Кличко



Переглядів: 5046
Поширень: 0