5 вересня 2015 р. у День народження міста, Вінниця приймає найсильніших атлетів з усієї України. Близько 50-ти спортсменів візьмуть участь у фестивалі з богатирського багатоборства «Сила міст-2». Організатори змагань – комітет по фізичній культур і спорту Вінницької міської ради та Федерація стронгмену України.

Головний суддя змагань – президент федерації, рекордсмен світу зі стронгмену Сергій Конюшок. «Обличчя» фестивалю – багаторазовий володар титулу «Найсильніша людина планети» Василь Вірастюк.

З 11 до 19 години на площі Літнього театру ЦПК і В ім.Горького свою богатирську силу і вправність демонструватимуть найсильніші чоловіки України.

Фінал Кубку України зі стронгмену

Змагання проходитимуть у трьох вагових категоріях: до 95 кг (професіонали та аматори), до 110 кг ( професіонали та аматори) та +110 кг (професіонали). У перервах між змаганнями - показові виступи зі стрітворакуту від Вінницької обласної організації «Street Workout Україна», номери зі спортивної акробатики та художньої гімнастики від учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Також в рамках фестивалю пройде акція «Обери свій спорт!» із залучення дітей і молоді до занять фізичною культурою і спортом та виставка спортивних автомобілів від Вінницької обласної федерації драгрейсінгу та дріфту.



Переглядів: 4801
Поширень: 0