12 вересня в Вінниці втретє відбудеться «Пробіг з вірою в серці» — всеукраїнська щорічна благодійна ініціатива заради здоров'я дитячих сердець, головна мета якої — зниження смертності дітей з вродженими вадами серця.

Майже 40% таких дітей приречені померти у перший місяць життя, та 60% усіх інших до 1 року, якщо їм не буде встановлено точний діагноз. Та лише 15% медичних установ України мають можливість вчасно діагностувати кардіологічні захворювання. Залучення сучасного медичного обладнання через благодійні ініціативи — один зі шляхів вирішення проблеми.

Як і в попередні роки, «Пробіг з вірою в серці»-2015 приймають п'ять міст Україні: Київ, Вінниця, Львів, Херсон та Кременчук.

95% дітей матимуть здорове серце та житимуть повноцінним життям, якщо діагностика та лікування будуть проведені вчасно. Допомогти змінити ситуацію на краще може кожен бажаючий! Реєстрація на Пробіг відкрита на сайті ukrrun.com.ua та буде проходити у день заходу у кожному місті-учаснику.

Маршрут Пробігу у Вінниці складає 1 км: вул. Соборна – до парку ім. Горького – Літній театр. Також в рамках заходу на всіх чекає насичена розважальна програма: розминка всією площею, майстер – клас Street Workout Kyiv, виступи музичних та танцювальних колективів, спортивні активності та дитяча зона. 

Реєстраційний внесок – 50 грн. Дітям (8-18 років) – 25 грн.

Пакет учасника – реєстраційний номер, фішка на отримання смачного та корисного молочний продукт.

Чекаємо на Вас 12 вересня о 13:00 на площі Незалежності!

Усі зібрані під час заходу кошти йдуть на придбання медичного обладнання для Вінницької місьської клінічної лікарні «Центр матері та дитини» (вул. Маяковського, 138). Офіційна передача обладнання відбудеться в листопаді-грудні 2015 року.

Підтримати проект також можна:

  • Зробивши внесок он-лайн на сайті «Української Біржі Благодійності» з будь-якого куточку світу, найзручнішим для себе способом та у найзручніший час.
  • Купуючи сердечко «Дорога до серця» на АЗК WOG з 25 липня по 26 вересня на всій території України.

Проект здійснюється за підтримки партнерів компанії «Данон» в Україні (ініціатор та організатор акції): компанії «Нутриція Україна», мережі АЗК WOG, Моршинська, Мізуно, Фреш Дизайн, БФ «Відкриті серця України», МБФ «Українська Біржа Благодійності», Європейської Бізнес Асоціації, Радіо Аристократи.

Карта благодійного пробігу "Пробіг з вірою в серці"

Карта благодійного пробігу "Пробіг з вірою в серці"



Переглядів: 4140
Поширень: 0