Раніше кращим спортсменам місяця на Вінниччині вручали грошовий сертифікат розміром у тисячу гривень. В 2016, олімпійському році, сума винагороди зростає втричі. Таке рішення ухвалили 26 січня на виконкомі відділення НОК України Вінницької області.

На виконкомі затвердили положення визначення переможців конкурсу "Проведення Олімпійських заходів у 2016 році" серед районів і міст обласного значення Вінницької області. Його лауреати нагороджуватимуться сертифікатами на спортивний інвентар та сувенірною продукцією в грошовому еквіваленті: перше місце – 10 тис. грн, друге – 7 тис. грн, третє – 5 тис. грн, четверте – 3 тис. грн, п’яте – 2 тис. грн.

Під час підбиття підсумків журі конкурсу визначатиме кращих за поданими звітами щодо проведення Олімпійського дня, Олімпійського уроку, Олімпійського тижня, "Олімпійського лелеченяти" тощо.

Члени виконкому затвердили календарний план меморіальних та комплексних заходів відділення НОК в 2016 році (їх буде загалом 38) і персональний склад Комісії атлетів при відділенні НОК (9 представників олімпійських видів спорту). Також було прийнято рішення придбати 20 спортивних костюмів для членів збірної Вінниччини з хокею на траві.



Переглядів: 2353
Поширень: 0