Дебют у Вінниці в рамках VI сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) для команди «Українські отамани» видався на славу.

30 січня, приймаючи на арені у вінницькому спортклубі «Нокаут», який кілька років тому збудував вінницький бізнесмен Сергій Капуста, українські боксери на чолі зі вінницьким тренером Леонідом Лоївським «всуху» перемогли команду «Китайські дракони», вигравши усі 5 поєдинків. При цьому двічі перемога у поєдинках закінчувалась технічним нокаутом, один з яких за авторства вінницького боксера Віктора Славінського.

«Українські отамани» надзвичайно порадували вінницьких вболівальників видовищними поєдинками. Публіка відповідала нашим спортсменам постійною підтримкою, оплесками та гучним «Слава Україні!». Окрім перемоги українські боксери повезуть з Вінниці ще й надзвичайний подарунок – бойовий прапор з передової в зоні АТО, який боксерам передали бійці частини 3028 «Ягуар» Національної гвардії з Калинівки.

 

Тож, хто кував перемогу «Українських отаманів» у першому матчі VI сезону Всесвітньої серії боксу (WSB):

У ваговій категорії 52 кг Максим Фатич за підсумками 5 раундів за очками переміг Ху Джиангуана.

Вінничанин Віктор Славінський у ваговій категорії 60 кг технічним нокаутом у 2-му раунді переміг Шан Джуна.

 

У ваговій категорії 69 кг бій Сергія Богачука з Конг Венбіном завершивсчя достроково у 3-му райнді технічним нокаутом і перемогою українця.

Ще один вінничанин Денис Солоненко у ваговій категорії 81 кг переміг за за підсумками 5 раундів за очками Ші Гуонджуна.

Ну а завершився матч боєм у ваговій категорії понад 91 кг, в якому Віктор Вихрист також за підсумками 5 раундів за очками переміг Жибао Вонга.

 "Українські отамани" у Вінниці розгромили "Китайських драконів"

Як зазначив президент Федерації боксу України, відомий вінницький бізнесмен Володимир Продивус, сьогодні наші бійці продемонстрували, що у них є дух, є воля до перемоги, і це незважаючи на складні умови в державі, в спорті.

«Хочу подякувати вінничанам за шалену підтримку і віру в наших боксерів, що додавало їм сил та бажання перемагати. Думаю, що з цим гарним дебютом у Вінниці боксерські турніри світового рівня будуть проходити і надалі. Принаймні, я усе зроблю, щоб матчі Всесвітньої серії боксу наступного року також проходили у нашому рідному місті», - додав Володимир Продивус.

Фото та відео з сайту ВИННИЦА.DAILY



Переглядів: 3830
Поширень: 0