Черговий вечір професійного боксу відбувся у Вінниці 18 березня в спортивному клубі «Нокаут». У матчевій зустрічі зійшлися молодіжні національні збірні України та Великобританії. Це своєрідна підготовка команд до Європейської та світової першості.

«Це безумовно талановиті спортсмени, які продемонстрували яскраві поєдинки. У матчеві зустрічі взяли участь молоді боксери з усієї України та Великобританії. Поєдинки проходили у Вінниці, адже тут знаходиться тренувальний табір молодіжної збірної, якому готуються більше 30 боксерів. А Великобританія - батьківщина боксу, тому вирішили на цю матчеву зустріч запросити спортсменів саме з цієї країни», - сказав президент Федерації боксу Вінницької області Олег Алекса.

Бої пройшли у 10 вагових категоріях, починаючи із 49 кілограмів. Першими на ринг вийшли Олег Чулачеев та Коннор Батлер. Українець здобув впевнену перемогу за очками у трьох раундах.

«Моя мета Олімпійське золото та професійний ринг», - зазначив переможець.

У Вінниці українські боксери зійшлися у поєдинку із англійцями 

В останньому з десяти боїв теж переміг український спортсмен. Дмитро Рибалко здолав Бена Різа. Втім остаточно перемогти англійців українцям так і не вдалося. За підсумками всіх десяти поєдинків, матчева зустріч молодіжних збірних закінчилась із рахунком 5:5.

 У Вінниці українські боксери зійшлися у поєдинку із англійцями

«Ми задоволені організацією матчевої зустрічі двох сильних боксерських держав у Вінниці. Поєдинок пройшов на високому міжнародному рівні. Потрібно віддати належне збірній команді Великобританії, яка продемонструвала професійний рівень боксу, тому результат поединку є закономірним. Це колосальний досвід в підготовці до чемпіонату Європи, який пройде у травні», - коментує виконавчий директор Федерації боксу України Донатас Піскун. – «Я впевнений, що імена юних українських боксерів будуть незабаром стояти в одному ряду з іменами Василя Ломаченка та Олександра Усика. Це майбутні зірки».

Нагадаємо, що у Вінниці це вже не перший вечір великого боксу. Так 30 січня «Українські отамани» із рахунком 5:0 перемогли команду із Піднебесної «Китайські дракони»

 



Переглядів: 3647
Поширень: 0