Відтепер Владислав Діденко - майстер спорту з двох видів єдиноборств, адже виконав майстерський норматив.

Кубок України з боротьби самбо серед дорослих, юніорів і юнаків розігрувався в Києві. В змаганнях взяли участь представники 20 регіонів.

Серед чоловіків наші земляки виграли дві медалі. Грачик Осіпян (Вінниця-Донецьк) став бронзовим призером. А представник обласного центру, член штатної збірної України з дзюдо Владислав Діденко тепер виграв і Кубок України з самбо. Таким чином він виконав майстерський норматив і став майстром спорту з двох видів єдиноборств.

Про це повідомляє обласне відділення НОК України у Вінницькій області.

Двічі майстер спорту – це буває нечасто. Хоча, приміром, наш ветеран Володимир Бабін є майстром спорту з чотирьох видів єдиноборств, а Василь Плахотнюк – з трьох, – сказав старший тренер збірної області з боротьби самбо Іван Нагорняк.

Три медалі здобув спортсмен з Ладижина Дмитро Стременовський. Він посів 2-е місце серед юнаків, 1-е місце серед юніорів і 2-е серед дорослих. Інший ладижинець Іван Кулинич став чемпіоном серед юніорів з бойового самбо і віце-чемпіоном зі спортивного розділу, а його земляк Денис Куленко – бронзовим призером серед юнаків. Також медалі в різних видах програми здобули вінничани Дмитро Гайдайчук, Олексій Олексіюк, Дмитро Чернілевський, Дмитро Курбатов.

Кубок України мав статус другого, заключного етапу відбору і підготовки на чемпіонат світу в Румунії. Путівки на нього здобули Дмитро Стременовський і Грачик Осіпян, які були бронзовими призерами чемпіонату Європи. Владислав Діденко не міг відібратися на світовий форум з самбо, адже не брав участі в чемпіонаті України, – повідомив Іван Нагорняк.



Переглядів: 2607
Поширень: 0