Перші національні перегони з зимового дріфтингу впевнено підійшли до екватору - другий етап ART MOTION WINTER DRIFT VINNYTSIA GP відбудеться вже 11-12 лютого. Злітна смуга аеродрому в Калинівці знову прийматиме десятки учасників, готових валити боком по льоду і снігу на задньопривідних автомобілях.

Повторна зустріч суперників на трасі стане логічним продовженням боротьби в першому етапі, тільки тепер конкуренція обіцяє бути ще більш напруженою. Новачки вже не такі зелені: хлопці отримали незабутній досвід справжнісіньких перегонів, проаналізували минулі помилки, уважніше підготували бойові машини. У топ-пілотів відкрилося друге дихання, вони знову готові демонструвати майстерність пілотування в глибокому керованому заносі і доводити публіку до екстазу. Крім того, реєстрація на участь в зимовій серії як і раніше відкрита для всіх бажаючих і продовжиться практично до дня змагань, відповідно, нас чекають нові імена, нові авто, нові надії.

Про намір брати участь в майбутніх змаганнях заявив і діючий чемпіон Білорусі з дріфтингу Сергій Сак, який попередньо відвідав дріфт-тренування в Калинівці.

Трасу організатори планують зробити складніше і цікавіше: розширити трек, збільшити шар льоду, створити більше можливостей для пілотів. Іншими будуть і завдання суддів для учасників, зростуть швидкості на постановці.

Цими вихідними на Вінниччині відбудеться другий етап всеукраїнської зимової серії з дріфтингу

Для зручності глядачів модифікують таймінг. Кваліфікація спортсменів відбудеться в суботу, проте на недільному вранішньому тренуванні вболівальники зможуть спостерігати головну «фішку» зимового дріфтингу - дріфт-мікс - спеціальні заїзди з 5-10 машин, які перебувають на треку одночасно. Далі почнеться парад пілотів, потім - фінальні парні заїзди на вибування, переможців оберуть з 32-х або 24-х кращих пілотів гонки.

Якщо аварії і вильоти не завадять заїздам чітко слідувати один за одним, імена фіналістів другого етапу ART MOTION WINTER DRIFT VINNYTSIA GP вболівальники дізнаються до настання темряви.

Як і на першому етапі перегонів, на глядачів чекають намети для обігріву, бочки з вогнем, можливість смачно поїсти і спробувати кабана на вертелі. Атмосферу зимового свята підтримає хороша музика і конкурси від ведучих. Словом, все для того, щоб з комфортом спостерігати історичні змагання сезону.

Лід з-під коліс, вогонь в очах пілотів, азарт на трасі і захоплені крики публіки - другий етап національної зимової серії з дріфтингу буде спекотним. Не пропусти, влітку все буде інакше!

Організатор заходу - Вінницька федерація драгрейсингу і дріфту (VFDD) і Андрій Гальчинський. Змагання проходять за підтримки Вінницької міської ради та мера Вінниці Сергія Моргунова. Генеральний партнер події - BELSHINA.

Читайте такожЯскраві авто, гучні мотори та снігове місиво: за Вінницею пройшов перший офіційний зимовий дрифт

Більше інформації на сайті 

Ми в соціальних мережах:

Фейсбук, Вконтакте, Вконтакте, Інстаграм

Для інформації:

ТАЙМІНГ

субота 11.02.2017

Тренування і кваліфікація

08-00 - 11-30 – адміністративна перевірка, технічний контроль, медичний огляд
08-30 - 09-00 – брифінг для пілотів, завдання для пілотів
09-00 - 12-30 – тренування
12-30 - 13-00 – брифінг для пілотів, кваліфікаційне завдання для пілотів.
13-00 - 16-00 – кваліфікація
16-00 - 16-30 – брифінг, результати кваліфікації, пари топ-32.

Неділя 12.02. 2017

День змагань

08-00 - 09-00 – технічний огляд, медичний огляд
08-30 - 12-00 – ДРІФТ МІКС тренування
12-00 - 12-30 – брифінг пілотів
12.30 - 13.00 – парад пілотів, відкриття
13-00 - 16-30 – фінальні парні заїзди
17-00 – нагородження переможців



Переглядів: 2857
Поширень: 0