У селі Воробіївка Немирівського району 11 травня відкрито 35-ті обласні змагання з туристського багатоборства серед педагогічних працівників Вінниччини та Кубок України з велосипедного туризму.

Кращі учителі-спортсмени з 16 районів та міст регіону зібралися у мальовничому куточку Поділля, аби продемонструвати свою фізичну підготовку та позмагатися за пальму першості. А поряд з ними боротьбу за Кубок України розпочали юні велосипедисти з 8 областей держави.

На Вінниччині стартував Кубок України з велотуризму

«Це надзвичайно серйозний захід, і дуже важливо підтримувати престиж таких змагань. Адже ви, як педагогічні працівники, опановуєте тут нові навики і, повертаючись у свої школи, організовуєте подібні заходи для учнівської молоді. А туризм – це один із потужних засобів виховання в дітей любові до рідної землі і примноження тих великих надбань, які має наш Подільський край», - звернувся з вітальним словом до освітян керівник Вінниччини Валерій Коровій.

На Вінниччині стартував Кубок України з велотуризму

Успішної боротьби та гарного дозвілля побажав голова обласної державної адміністрації і учасникам Кубку України з велосипедного туризму. Затим учасники змагань розпочали підготовку до проходження перших дистанцій.

На Вінниччині стартував Кубок України з велотуризму

Згідно з програмою заходу, педагоги змагатимуться у техніці пішохідного, водного, гірського, велосипедного туризму та спортивному орієнтуванні. За підсумками ж боротьби переможці будуть нагороджені відповідними кубками, грамотами та спеціальними преміями.

На Вінниччині стартував Кубок України з велотуризму



Переглядів: 3429
Поширень: 0