Обласний чемпіонат з кульової стрільби серед правоохоронних відомств проходив на базі стрілецького тиру «Вінницької обласної організації ФСТ «Динамо» за програмою комплексних змагань «Динаміада-2017».

19 травня на базі стрілецького тиру «Вінницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України відбулись змагання зі спортивної стрільби з пневматичної зброї серед команд силових та правоохоронних відомств області.

У змаганнях взяли участь 8 збірних команд колективів фізичної культури правоохоронних відомств області.

Поліцейські Вінниччини здобули перемогу в комплексних змаганнях зі кульової стрільби

В загальнокомандному заліку перемогу здобула команда працівників Головного управляння Національної поліції Вінницької області. Друге та третє місця посіли нацгвардійці та працівники служби безпеки.

Поліцейські Вінниччини здобули перемогу в комплексних змаганнях зі кульової стрільби  Обласний чемпіонат з кульової стрільби серед правоохоронних відомств проходив на базі стрілецького тиру «Вінницької обласної організації ФСТ «Динамо» за програмою комплексних змагань «Динаміада-2017».  19 травня на базі стрілецького тиру «Вінницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України відбулись змагання зі спортивної стрільби з пневматичної зброї серед команд силових та правоохоронних відомств області.  У змаганнях взяли участь 8 збірних команд колективів фізичної культури правоохоронних відомств області. В загальнокомандному заліку перемогу здобула команда працівників Головного управляння Національної поліції Вінницької області. Друге та третє місця посіли нацгвардійці та працівники служби безпеки.  Найкращими у стрільбі з пістолета стали працівники Головного управління Нацполіції - Валентина Голубенко та Павло Сидорук.  Переможці змагань нагороджені кубками, грамотами та дипломами Вінницької обласної організації ФСТ «Динамо» України

Найкращими у стрільбі з пістолета стали працівники Головного управління Нацполіції - Валентина Голубенко та Павло Сидорук.

Поліцейські Вінниччини здобули перемогу в комплексних змаганнях зі кульової стрільби

Переможці змагань нагороджені кубками, грамотами та дипломами Вінницької обласної організації ФСТ «Динамо» України.



Переглядів: 2173
Поширень: 0