За словами організаторів, подібний чемпіонат відбудеться у Вінниці вже втретє за останні 12 років, що говорить про високий рівень розвитку даного виду спорту на Вінниччині. Також організатори сподіваються, що проведення даного чемпіонату приверне увагу та сприятиме розвитку такого ігрового олімпійського виду спорту, яким є хокей на траві.

Враховуючи важливість чемпіонату, проходить активна та кропітка підготовка до його проведення, аби захід відбувся на високому організаційному рівні. В свою чергу тренери вітчизняних команд докладають максимум зусиль в плані підготовки гравців до гри, роблячи особливий акцент на психо-емоційній підготовці, адже змагання, які відбуватимуться у рідному місті накладають особливу відповідальність.

В червні у Вінниці відбудеться Кубок Європейських чемпіонів з хокею на траві

«Дійсно, це є велика відповідальність для всього нашого регіону, аби якісно провести змагання високого міжнародного рівня. Звісно, це все не просто так. Адже у Вінниці збудовано чудовий хокейно-легкоатлетичний стадіон, а також, нещодавно, Вінниччину відвідав представник Європейської федерації хокею на траві Девід Фольскамп, який позитивно оцінив роботу з підготовки до чемпіонату. Варто відзначити, що у Вінниці створена відповідна потужна база для даного виду спорту, який розвивається шляхом відкриття спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи з хокею на траві. І, на сьогодні, велика кількість дітей з задоволенням навчається у цій школі. Але на цьому розвиток даного виду спорту не зупинився, а натомість активно поширився районами області», - зазначив заступник начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Олександр Олійник.

В червні у Вінниці відбудеться Кубок Європейських чемпіонів з хокею на траві

Слід відмітити, що Кубок Європейських чемпіонів «Challenge-І» відбудеться у м. Вінниця з 02 по 05 червня цього року. Як запевняють організатори змагань, Вінниччина має належну спортивну базу для організації та проведення чемпіонату високого європейського рівня і запрошують всіх охочих прийти та підтримати команди у цих змаганнях.



Переглядів: 2460
Поширень: 0