2 липня на харківському стадіоні “Арсенал” у 3-му колі Чемпіонату УЛАФ 2017 зустрілись місцеві “Атланти” та гості “Вінницькі Вовки”. Безсумнівно, фаворитами цього матчу були більш титуловані та досвідченіші господарі, які цього року підсилились американським тренером та легіонером-американцем, але наша команда дала гарний бій і заслужено перемогла у цьому надважливому матчі!

На гру до Харкова “Вінницькі Вовки” приїхали заздалегідь ще 1-го липня у складі 29 гравців. Після важкої подорожі автобусом, яка зайняла 13 годин, гравці відпочили у готелі (за допомогу у його пошуку, окрема подяка Денису Чернєву). На ранок з бойовим настроєм вовки вирушили на стадіон.

Перша чверть була як ніколи “валідольною”, наша команда розпочала з нападу, але через значне хвилювання припускалась помилок і було пробито декілька пантів на 4-й спробі, “Атланти” ж у свою чергу показали потужний і силовий футбол, яким славиться їх команда, але захист “Вовків” не підвів і не дозволяв господарям відкрити рахунок першими. Результат першої чверті 0:0.

В другій чверті стало помітно, що у вінничан гра налаштувалась, що підтвердив першим тачдауном наш квотербек #17 Браян Гессел. Далі ще один вдалий тачдаун від #81 Ярослава Сидорука. Обидві 1-очкові реалізації були невдалі. “Атланти” теж не забарились і відповіли тачдауном. Відзначився №26 Олександр Щербина. Також гості вдало пробили 1-очкову реалізацію. Але фінальну крапку у першій половині поставили знову ж таки “Вовки” – №31 Михайло Гусак заробив тачдаун, а №17 Браян Гессел заніс 2-очкову реалізацію і ще один тачдаун. На перерву команди пішли з рахунком 7:26.

"Вінницькі вовки" перемогли "Атлантів" з рахунком 21:40

В перерві відбувся виступ нашої групи підтримки, а також харківських пол-денсерів. А поки глядачі насолоджувались цим видовищем, тренери і капітани команд вносили свої правки у ігровий план.

"Вінницькі вовки" перемогли "Атлантів" з рахунком 21:40

В третій чверті, відпочивши господарі впевнено розпочали свою атаку і #8 Євгеній Блізнєцов заробив ще один тачдаун. “Вінницькі Вовки” більше оборонялись у цій чверті.

В останній чверті господарі, за шаленої підтримки трибун, заносять ще один тачдаун. Цього разу відзначився ранінбек #45 Олександр Лікаренко. “Вовки” довго не чекаючи відповіли господарям ще 2 тачдаунами. У складі вінничан відзначились №27 Дмитро Тацков та #83 Олександр Богач. Останні хвилини були просто неймовірно напруженими, кожен гравець обох команд викладався на всі 200%.

"Вінницькі вовки" перемогли "Атлантів" з рахунком 21:40

Фінальний свисток зафіксував рахунок 21:40 на користь “Вінницьких Вовків”.

Дякуємо нашим противникам за потужну гру та гарний і дружній прийом. Нашим черлідерам за те, що не побоялись і не полінились поїхати з командою і провести ці 3 доби як справжня сім’я. Дякуємо нашим спонсорам WinInteractive, кросфіт залу CrossFit Vinnytsia, школі іноземних Wizard, гіпермаркету Грош, що підтримуєте нашу команду! Також всім нашим вболівальникам, які поїхали з нами і тим хто дивився матч по телевізору. А також керівництву УЛАФ та MostVideoTV за гарну і професійну трансляцію.



Переглядів: 2528
Поширень: 0