На фінал кубку України зі стронгмену до Вінниці завітають три десятки найсильніших людей країни

Про це під час прес-конференції в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськості облдержадміністрації повідомили організатори заходу - Ігор Шевчук – представник управління фізичної культури та спорту ОДА, Сергій Грачов – голова обласної Федерації стронгмену та Євген Корчун – атлет Федерації стронгмену України.

Ігор Шевчук повідомив, що управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації уклало угоду із обласною Федерацією стронгмену на проведення 17 вересня у м. Вінниці фіналу кубку України зі стронгмену та міжнародної матчевої зустрічі Україна-Іран.

У Вінниці змагання зі стронгмену проходять вже три роки поспіль

«У Вінниці змагання зі стронгмену проходять вже три роки поспіль,- зазначив Ігор Шевчук.- Цього року участь у них візьмуть близько 30 атлетів. Організатори запросили до участі і міжнародні команди, тож змагання будуть яскраві і видовищні».

фіналу кубку України зі стронгмену та міжнародної матчевої зустрічі Україна-Іран.

Голова обласної Федерації стронгмену Сергій Грачов зазначив, що від Вінниччини у фіналі кубку України братимуть участь 5 атлетів, а головний рефері турніру – заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина планети» – Василь Вірастюк.

фіналу кубку України зі стронгмену та міжнародної матчевої зустрічі Україна-Іран.

Загалом, за словами вінницького атлета – учасника кубку України Євгена Корчуна, 17 вересня із нашими земляками змагатимуться богатирі із Києва , Львова, Івано-Франківська, Одеси,Харкова, Чернівців. Традиційно змагання включатимуть силові вправи «коромисло», «підйом колоди», обертання покришки, тягу штанги та інші.

Змагання транслюватимуться наживо на каналах «Спорт» і «24»

Захід проходитиме 17 вересня о 12:00 біля центрального входу в ТРЦ Мегамолл.



Переглядів: 2966
Поширень: 0