У Тернополі 25 вересня завершився чемпіонат України з футболу серед дівчат до 15 років у першій лізі. У матчі за бронзу зійшлися колективи збірних команд Одеської та Житомирської областей. Житомирянки впевнено перемогли – 4:0.

У фінальній битві зустрілися збірні Вінницької області та Сумщини. Як сумчанки не намагалися, але нав’язати боротьбу супернику не вдалося. Вже на початку матчу капітан вінничанок Юлія Христюк дальнім пострілом зі штрафного поцілила у верхній кут воріт. Ще до перерви рахунок збільшився до 2:0.

Простріл на дальню стійку замкнула Смеречинська. Попри всі зусилля сумських футболісток забити бодай гол престижу результат матчу не змінився. В підсумку збірна Вінницької області здобула золоті медалі, збірна Сумської області – срібні. Обидві команди отримали шанс зіграти у вищій лізі чемпіонату України з футболу серед дівчат до 15 років. Матчі відбудуться на початку жовтня в Калуші.

Вінницькі футболістки виграли чемпіонат України

Кращим воротарем турніру була визнана вінничанка Олександра Темник, а кращим бомбардиром змагань стала ще одна наша землячка Юлія Христюк – 9 голів. Поїздка вінницької збірної відбулася за підтримки обласної федерації футболу.



Переглядів: 2971
Поширень: 0