У Львові 4 жовтня фінішував Кубок України з олімпійських вправ кульової стрільби. Там особливо відзначився вінницький майстер спорту міжнародного класу Олег Царьков. В фіналі зі стрільби з гвинтівки у вправі ГП-6 представник команди ЗCУ не лише став чемпіоном, але й побив рекорд України. 

Вінничанин встановив новий рекорд, набравши 248,9 очка. Також Олег Царьков здобув срібну нагороду у вправі ГП-9.

Нагадаємо, він є багаторазовим чемпіоном і призером міжнародних змагань зі стрільби з пневматичної гвинтівки. А цього року був срібним медалістом чемпіонату Європи серед чоловіків.

Олег Царьков у Львові підтвердив свій високий клас, він входить до еліти світового стрілецького спорту. Торік був восьмим у фіналі Олімпіади в Бразилії. Тепер Олег Царьков є нашою олімпійською надією, – сказав віце-президент обласної федерації кульової стрільби Віктор Щерба.

Вінничанин Олег Царьков встановив новий рекорд України з кульової стрільби

В активі вінничан на Кубку України ще є чотири медалі. У стрільбі по рухомій мішені (вправа ГП-12) третє місце посів Максим Бабушок, а у вправі ГП-5 (стрільба з 3-х положень на 50 метрів) таку ж позицію посіла Світлана Огер. У вправі ГП-4 (40 пострілів на 10 метрів) чемпіонкою стала Олена Леснікова, а Світлана Огер здобула срібло.



Переглядів: 3199
Поширень: 0