24 травня на базі спортивного комплексу ГУ ДСНС України у Вінницькій області відбувся чемпіонат Вінницької області з пожежно-прикладного спорту та чемпіонат ГУ ДСНС з пожежно-прикладного спорту.

Протягом дня 85 рятувальників області, серед яких п’ятеро дівчат змагалися за кубки першості.

Зокрема, всі учасники пройшли три випробування: подолання 100-метрової смуги з перешкодами, підйом по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної башти, а дівчата відповідно підйом по висувній драбині у вікно 2 поверху навчальної башти.

У Вінниці відбулось одразу два чемпіонати з пожежно-прикладного спорту

За результатами напруженої боротьби в командному заліку обласного чемпіонату з ППС та чемпіонату ГУ ДСНС у загальнокомандному заліку чемпіонами стали спортсмени з Аварійно рятувального загону спеціального призначення вінницького гарнізону (І місце), срібло ж вибороли представники Державної пожежно-рятувальної частини №2 м.Вінниці. Почесне третє місце у представників Вінницького транспортного коледжу та рятувальників Гайсина.

У Вінниці відбулось одразу два чемпіонати з пожежно-прикладного спорту

Заступник головного судді змагань полковник служби цивільного захисту Юрій Терентьєв зазначив: «Пожежно-прикладний спорт – це той вид спорту, який загартовує дух, відточує навички й допомагає рятувати життя. Бажаю усім учасникам та призерам сьогоднішніх змагань завжди перемагати та виховувати у майбутнього покоління хист до такого виду спорту, як ППС».



Переглядів: 2035
Поширень: 0