22 червня, заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк та начальник управління фізичної культури та спорту ОДА Сергій Чернявський нагородили членів збірної команди Вінницької області у «Eurohockey Club Trophy Men», що проходив у м. Відень (Австрія).

Зауважимо, що з 18 по 21 травня у м. Відень проводився Кубок Європейських чемпіонів з хокею на траві серед клубних команд «Трофі». Загалом участь у змаганнях взяли 8 команд з України, Польщі, Шотландії, Білорусі, Італії, Швейцарії та Австрії.

В перший ігровий день наші земляки переграли швейцарський клуб «Rotweiss Wettingen» з рахунком 2 : 0. Далі була нічия із австрійським клубом WAC – 1 : 1. В завершальній грі в групі наші хлопці розгромили італійський клуб «Bra» – 13 : 1. Таким чином, вінницька команда вийшла до фіналу, де поступилася шотландському клубу «Grange» з рахунком 2 : 5. Загалом під час Кубку Європейських чемпіонів команда забила 18 м’ячів, пропустила 7.

Вінницьких хокеїстів нагродили за зайняте друге місце у Кубку Європейських чемпіонів з хокею на траві

Висловлюючи слова вітання спортсменам, Олександр Крученюк зазначив: «Надзвичайно велика честь сьогодні вітати вас із здобуттям срібної нагороди на такому престижному змаганні. Переконаний, що у вас є потенціал не лише перейти у вищий девізіон, а й здобути у ньому перемогу. Хочу запевнити, що обласна державна адміністрація підтримує і продовжуватиме підтримувати розвиток спорту у Вінницькій області, зокрема, і хокею на траві. Адже це надзвичайно цікавий та видовищний вид спорту. Завдяки вашій перемозі, наша держава знову прозвучала на весь світ та підняли прапор України у Відні. Отож бажаю вам, шановні спортсмени, яскравої командної гри, не зупинятись на досягнутому і рухатися далі, ставити собі нові цілі та досягати поставленої мети».

Вінницьких хокеїстів нагродили за зайняте друге місце у Кубку Європейських чемпіонів з хокею на траві

Окрему подяку посадовець висловив тренерському складу, зокрема, зауваживши, що саме завдяки їх зусиллям команда вінницьких хокеїстів здобула таку вагому спортивну перемогу міжнародного рівня.

Вінницьких хокеїстів нагродили за зайняте друге місце у Кубку Європейських чемпіонів з хокею на траві



Переглядів: 1999
Поширень: 0