Не таємниця, що в сучасній юриспруденції спеціалістів хоч відбавляй, адже дана професія на даний час є однією із провідних у суспільній сфері, і це логічно пояснюється, адже, напевно, кожен із сучасних громадян стикався із проблемою, яку міг би вирішити кваліфікований юрист.

Відтепер будь-яка людина, яка проживає на Вінниччині і потребує юридичної допомоги із актуальних для нього проблем, знайде рішення і відповіді на свої питання!

Все це зумовлено реалізацією у Вінницькій області нового, унікального, доступного і безкоштовного соціального проекту - «Швидка юридична допомога».

Даний проект є унікальним тому, що молодь може безпосередньо звернутись до професійних юристів, які до речі мають досвід роботи не тільки в Україні, але й далеко за її межами. Консультація юристів, або так звана «допомога» надається абсолютно безкоштовно і в дуже короткий термін. Проект є цілком різностороннім, адже він охоплює усі галузі права: це і земельне право, і цивільне, і сімейне, трудове і навіть кримінальне право.

Чому саме зараз є це актуальним? Цим питанням заклопоталися депутати Студентського парламенту Вінниччини, у ході дослідження проблем студентства Вінниччини, у вирішенні яких допоможе співпраця із даним проектом.

Більш детальну інформацію можна дізнатись за посиланням в соціальній мережі: http://vk.com/law_consulting



Переглядів: 10946
Поширень: 0