Незважаючи на свій вік, Віта вже має на своєму рахунку титул «І Віце-міс ВНАУ» та «Перша Леді» регіональної Студреспубліки, але така цілеспрямована людина ніколи не зупиняється на досягнутому.

Можливо, для когось це буде звучати банально, але конкурс краси, який проходить щороку в рамках мульти-фестивалю «Студентська Республіка» не дарма несе в собі смисл краси особистості, адже критерії вибору суддів базувався перш за все на внутрішній красі дівчат, а це по силі не багатьом…

Для багатьох вона просто чергова гарна дівчина, схожа на Одрі Хепберн, але сама себе вона не вважає символом краси, скромно констатує, що проста пересічна дівчина, така ж як всі, але ті, хто знає Вікторію на «відстані» дружби, завбачають у ній щось вагоміше, аніж просто краса.

«Перш за все, метою моєї участі в конкурсі стало достойне представлення Вінниччини на фестивалі такого масштабу, адже цьогорічна команда-магістрат дійсно порадувала своїм виступом у суб-фестивалях. Призові місця були здобуті і на дебатах, «Що? Де? Коли?», мафії, «Містер Студреспубліка»…хотілося і мені достойно представитись, але на перемогу аж ніяк не очікувала, бо вважала, що надто сильна конкуренція трималась на протязі усієї підготовки. Дівчата дійсно вражали своєю зовнішністю та талантами, комунікабельністю та креативністю. Хочу зазначити, що вирішальним стала підтримка команди Вінниччини, яка зробила свій вагомий внесок у мою перемогу, було приємно чути небагато численні вигуки підтримки, але такі значні для мене….», - ділиться враженнями Вікторія.

Конкурс краси "Студентська республіка-2012"

Варто зазначити також, що це не перша перемога вінничанки на конкурсі «Перша Леді», бо у 2010 році такий титул здобула і Ксенія Саніна – студентка Вінницького національного педагогічного університету. Маємо надію, що це стане гарною закономірністю Вінниччини у перемогах на Всеукраїнських конкурсах краси, і, в свою чергу, хочемо побажати успіху Віточці на наступному етапі конкурсу «Перша Леді України».


Переглядів: 6539
Поширень: 0