«У здоровому тілі - здоровий дух» - ця народна мудрість відома давно, але й сьогодні вона не втратила актуальності у Вінницькому інституті Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Вже стало традиційним для студентів інституту щорічно святкувати День фізичної культури та спорту, який проходить на Україні сімнадцятий рік поспіль, в другу суботу вересня.

Студенти ВІ МАУП

Ініціатором проведення цьогорічної спортивної спартакіади стала голова Студентської ради Вінницького інституту МАУП – Царенко Алла. Приємно, що ініціативу одразу підтримали студенти інституту та завідувач кафедри фізичного виховання – Кадочніков Олег Петрович.

Студентська спартакіада як явище зародилося ще у 60 роках минулого століття, проте інтерес залишається досить сильним і до цього часу. Тому як в нас час бути здоровимта фізично розвинутим досить модно.

Відкриття студентських спортивних ігор є святом для студентського і педагогічного колективів.

До програми студентської спартакіади входили традиційні види спорту – легкоатлетичний крос, стрибки у довжину таметання м’яча. А от від загальнокомандної боротьби нинішнього року вирішено було відмовитися: адже головний девіз цих змагань – участь заради бадьорості. Втім, дух суперництва супроводжував кожний старт.

Організатори планують і надалі проводити подібні заходи для популяризації фізичного виховання та культури,так як спорт являється запорукою краси та здоров’я людини.


Переглядів: 4280
Поширень: 0