Спортивно-розважальне святкування проходитиме в комплексі «Мегамолл» (початок о 16-00). На турнір також запрошуються команди студентів-журналістів. На учасників чекають гарантовані дипломи, призи, гарний настрій та святковий торт. Організаторами дійства виступили: Молодіжна рада міста, та розважальний центр «Амагама/Мегамолл». Участь у змаганні безкоштовна.

Студентський бал

З 25 січня по 25 лютого відбудуться вінницькі Студентські бали

Тетянин день у Вінниці знаменний ще й тим, що саме починаючи з 25 січня, у місті оголошується початок вінницьких Студентських балів. Протягом одного місяця відбудуться Студентські бали медиків, економістів, педагогів. Кожен у навчальному закладі відрізнятиметься тематикою, форматом проведення та музичною атмосферою. Загалом пройде 18 балів у вищих навчальних закладах міста. На кожному балі обирають Короля і Королеву вечора (процедуру і критерії студенти визначають самостійно), а також виділять найкращих для участі у найпопулярнішому традиційному Студентському балі Міського голови.

1 березня пройде традиційний Студентський бал Міського голови

Студентський бал Міського голови вже традиційно проходитиме у перший день весни - 1 березня. На бал зможуть потрапити лише кращі - переможці студентських балів у вищих навчальних закладах міста, а також 100 запрошень отримають лідери інтернет-голосування.

Для участі в голосуванні потрібно розмістити 1 свою фотографію в групі соціальної мережі під назвою «Це Вінниця, друже!» . В розділі «Студентський бал», в коментаріях до фото, потрібно дати короткі відомості про себе (прізвище, ім’я, назва вищого навчального закладу, курс, група/факультет). 50 студенток та 50 студентів, які набрали найбільшу кількість голосів/лайків, отримають запрошення на найчарівніший захід весни - Студентський бал.

Шукаємо розпорядників балу

В минулому році відбувся 5-й ювілейний Студентський бал, і організатори вирішили шукати нових творчих форм для нього. Оголошується конкурс на команду розпорядників студентського балу (це може бути один студент, студентська пара або колектив, який повністю сформує творчу атмосферу і організацію чергового Студентського балу). Для цього просимо направити до 10 лютого 2013 року проект Студентського балу свого бачення на електронну адресу [email protected]. Найкращий із надісланих проектів отримає підтримку, його автори стануть розпорядниками балу, оберуть ведучих, музичний супровід, порядок і формат проведення заходу. Міський голова надасть всю необхідну підтримку для організації такого балу у новому форматі.

Студентський бал

Додаткова інформація:

Відділ молоді та туризму Вінницької міської ради, тел.:59-52-82, 59-52-83

Сторінка голосування в Інтернеті «Це Вінниця, друже!» http://vk.com/ilikevinnitsya



Переглядів: 7539
Поширень: 0