В четвер, 6 лютого відбувся турнір зі Що? Де? Коли? між двома полярно протилежними групами людей – студентами та викладачами ВТЕІ КНТЕУ. Запекла боротьба тривала близько двох годин між збірними факультетів інституту, яких представляли студентські команди і команди викладачів. Інтрига не покидала глядачів ні на хвилину, але напруження не було, навіть навпаки, панувала дружелюбна, хоч і конкурентна, атмосфера.

Організатори вдалися до певних ноу-хау під час проведення турніру. Впродовж гри серед традиційних питань були присутні відео-запитання від поважних жителів нашого міста, з-поміж яких: заступник голови обласної Ради Юрій Медведєв, голова бюджетної комісії обласної Ради Наталя Гетце, директор міського палацу мистецтв «Зоря» Євген Майданик, Голова Студентського Парламенту Вінниччини Дмитро Слободянюк та авторитетних працівників самого ВТЕІ КНТЕУ: заступниці директора з питань навчально-виховної роботи Вікторії Оверчук, професорів Стопчака Миколи і Денисюка Олександра.

Результати гри оцінювались професійним журі в складі: кординатора міського чемпіонату зі Що?Де?Коли? Михайла Сидорука, помічниці депутата обласної Ради Наталії Гетце Світлани Ярової та першого заступника голови Студентського Парламенту Вінниччини Євгена Власюка.

В підсумку було визначено два заліки – студентський та викладацький. Перший сформувався наступним чином, перше місце збірна команда обліково-фінансового факультету, які отримали місячні абонементи до спортивного залу від спонсора заходу Бориса Максимчука, друге місце зайняла збірна факультету товарознавства, маркетингу і туризму, які отримали сертифікати на гру в боулінг від профспілкового комітету факультету, і за третє місце команда факультету економіки та менеджменту отримала торт від Наталії Гетце.

У викладацькому заліку переможцями стала збірна факультету товарознавства, маркетингу і туризму, на чолі з капітаном Володимиром Клименком, гравці отримали торт від Наталії Гетце та гучні привітальні вигуки публіки. Друге місце зайняли викладачі обліково-фінансового факультету та отримали фруктовий набір, в якості призу. Третє місце отримала викладацька збірна факультету економіки та менеджменту.

Після турніру усі присутні були запрошені на каву-брейк. Учасники залишились задоволеними грою, а організатори наголошують на важливості та необхідності інтелектуального розвитку молоді, де чималу роль відіграє приклад старшого покоління, яким цього разу виступили викладачі.

Тому після схвальних відгуків учасників та глядачів було про анонсовано гру Брейн-Ринг, яка відбуватиметься у вівторок 12 лютого між командами обох заліків, які зайняли перше та друге місця.


Переглядів: 5463
Поширень: 0