Відчути себе в ролі справжніх Попелюшок та красенів-принців змогли більше 300 найкращих наших студентів. Вже шостий рік поспіль у стінах ВТК проходить феєричний студентський бал. Запрошення на Бал стало винагородою за успішність у навчанні та активну творчу діяльність, тому охочих потрапити на цю світську подію щоразу більшає.

Справжнім випробовуванням для студентів став суворий дрес-код – дівчата у вечірніх та бальних сукнях, а хлопці - в елегантних костюмах та фраках – готувалися ретельно і заздалегідь. Одні оббивали пороги салонів та перукарень, а декому доводилось відвідувати заняття танцювальних колективів нашого коледжу, аби не пасти задніх у танцях. Родзинкою цьогорічного студентського балу стали Боги, музи та Святий Валентин, які і розпочинали свято. А майстер-клас з бальних танців продемонстрував ансамбль сучасного та бального танцю «Поліденс» та молодші наші гості, майбутні студенти нашого коледжу – Максим та Аліна з танцювального колективу «Грація».

Спостерігали за танцюючими парами журі, які і визначили по закінченню балу пари переможців.

Вітав студентів директор коледжу О.С.Домінський та запрошені гості з міської ради, які, окрім привітань, подарували нашому студентському колективу чудовий святковий торт.

Любов’ю «хворіли» в усі епохи. Тому про неї так багато написано. Але повторень немає, бо неповторні самі люди і кожна любов велична. На Балу ми знайомилися з коханням із далекого минулого, щирого, світлого, але такого трагічного – це кохання Ромео та Джульєтти, Орфея та Евридіки, Тетяни та Онєгіна.

Музично-танцювальну атмосферу на балу створювали колективи «Поліденс», «Постмодерн», «Надія», під чарівну музику яких на паркеті танцювали усі присутні в залі дами та кавалери. Ще одна особливість нашого балу – це святковий торт із свічками, яким по закінченню свята могли поласувати усі присутні.

Кульмінацією вечора був вибір КОРОЛЯ та КОРОЛЕВИ балу, ними стали Моторна Катерина та Борзов Ігор, міс та містера ВИШУКАНІСТЬ – Степанко Світлана та Прядун В’ячеслав, міс та містера ГЛЯДАЦЬКИХ СИМПАТІЙ – Вуглицька Людмила та Колесник Олександр, які отримали запрошення на Бал міського голови і там будуть представлять наш навчальний заклад.

Після зіркового Балу усі відчули себе Сонцем, яке світить і відає своє активне тепло іншим. Саме в цьому життєдайна сила кохання.



Переглядів: 4385
Поширень: 0