4 корпус ВТЕІ КНТЕУ, що знаходиться за адресою вул. Хмельницьке шосе, 25 прийняв масу своїх майбутніх студентів - учнів випускних класів, шкіл Вінниччини, котрі завітали з метою розвідати обстановку та більше дізнатись про вуз, який потенційно може стати їхнім рідним вже через кілька місяців.

День відкритих дверей

За результатами опитування абітурієнтів, до найжаданіших для них професій увійшли: економіст, програміст, медик, дизайнер і менеджер. Як ми бачимо двом з п’яти топ-бажаних спеціальностей абітурієнтів навчає Вінницький торговельно-економічний інститут, тому приплив «молодої крові» - першокурсників, цього річ там очікується неабиякий. Але адміністрація інституту не обійшлася задовільною статистикою і влаштувала цілу рекламну кампанію, чим ще більше привабила абітурієнтів – на площі біля корпусу було розміщено справжню польову кухню, що пригощала усіх бажаючих солдатською кашею та чаєм, обслуговуючий персонал, своїм зовнішнім виглядом також дотримувався воєнної тематики, яка була притаманна і святковому концерту організованому спеціально для відвідувачів інституту.

абітурієнтів пригощали солоткою кашею та чаєм

Відвідавши солдатської каші та поновивши сили абітурієнти мали змогу увійти до стін корпусу, де на них чекав десерт, йдеться не тільки про солодкі страви, якими продовжили частувати присутніх, а й урочистості, які розпочались з привітальних слів директора інституту – Сусіденка Валентина Трохимовича, представників Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, деканів факультетів інституту, які презентували спрямованість та особливості очолюваних ними факультетів, і звісно ж студентів, які ділились враженнями, зі своїми, ймовірно, майбутніми колегами по навчальному закладу, стосовно умов навчання та якості отриманих знань. По закінченні офіційної частини гості поринули в атмосферу воєнних років, створену талановитими представниками ВТЕІ КНТЕУ, які і танцем і піснею і зовнішнім виглядом відображали тогочасні події.

Вестибюль, яким лежав шлях до концертного залу був обладнаний інформаційними стендами, що доносили усі необхідні відомості для вибору майбутньої професії, біля яких постійно були присутні консультанти, готові відповісти на будь-які питання, що виникали у майбутніх студентів, стосовно тієї чи іншої спеціальності.

концерт

Після закінчення концертної програми абітурієнти ще довго не покидали стін гостинного ВНЗ, фотографуючись і розпитуючи про умови вступу не тільки в представників приймальної комісії, а й у діючих студентів, які охоче ділилися враженнями, пам’ятаючи труднощі власного вибору навчального закладу та майбутньої професій, якій варто присвятити життя.

концерт

Загалом інститут відвідало близько 400 абітурієнтів, які не приховували захоплення від побаченого, деякі з них зізнались, що вже визначились з вибором навчального закладу на користь ВТЕІ, з чим ми їх і вітаємо!



Переглядів: 6766
Поширень: 0