Почесна делегація поспілкувалася зі студентським активом та викладачами, оглянула навчальні та побутові приміщення, побувала на концерті творчої самодіяльності. Віце-спікер парламенту Ігор Калєтнік охоче ділився враженнями від побаченого, зокрема, оцінив рівень навчальних умов:

– Я сподіваюся, що матеріально-технічна база і якість викладання дозволять студентам обрати саме той фах, який стане їм надійною підтримкою у житті, – зазначив І.Калєтнік.

20 грудня Вінницький національний аграрний університет відвідала Урядово-парламентська делегація

Він сам є випускником 1993 року тоді ще Вінницького державного сільськогосподарського інституту. З нагоди 20-річчя закінчення свого навчання, віце-спікер презентував нинішнім студентам і викладачам експозицію картин у жанрі соціального реалізму. Зауваживши, що збирав колекцію понад 10 років:

– Частину експозиції мені подарували, частину я придбав. Але вирішив, що вже час її передати університету, – сказав І.Калєтнік.

У відповідь отримав підручник за авторства викладачів університету. Окрім того, професорсько-викладацький склад ВНАУ нагородили Почесними грамотами ВРУ та годинниками з символікою вищого законодавчого органу держави.

Сергій Татусяк зазначив, що саме викладачам належить найбільша роль у вихованні студентів, які мають чітку громадянську позицію та власну думку.



Переглядів: 4809
Поширень: 0