Вінницький національний аграрний університет

Повідомлення. Правий сектор Вінниччини, на виконання Наказу Лідера Правого сектору Дмитра Яроша, взяв під свій контроль навачальні корпуса Вінницького Національного Аграрного університету та прилеглої території. Нашими силами, спільно із студенською самообороною виставлено пости, на території відбувається патрулювання. Під охороною знаходяться гуртожитки та інше майно університету.

Пояснення. ПС вважає, що система вищої освіти, сформована минулою владою на чолі із табачником є, мягко кажучи, НЕ ВІРНОЮ. сьогодні це спричинило "вузівські революції". ПС розуміє необхідність змін. система освіти буде змінена, це повинно бути зроблено політиками і проведено через парламент. Вузівські революції повинні тривати, але вони не повинні наносити шкоди здоровю людей та майну.

Вже зафіксовані випадки підпалів, погромім, знищення документації. ПС вважає своїм завданням стати на заваді провокаторів. Майно громади, життя та здоровя людей - повинні бути в безпеці.

Попередження. Будь-які агресивні дії на об"єкти, які знаходяться під контролем Правого сектору, будуть розцінюватись як напад на Правий сектор загалом.

Лідер Правого сектору Вінниччини Сергій Чумак заявив про захоплення аграрного університету



Переглядів: 9260
Поширень: 0