Прийом документів від абітурієнтів, які вступають до вищих навчальних закладів України на основі повної загальної середньої освіти та подають для вступу результати зовнішнього незалежного оцінювання, завершується у п’ятницю, 31 липня о 18:00 годині.

Цьогоріч абітурієнти мають право подати документи у п’ять вищих навчальних закладів та на три спеціальності в кожному (максимум 15 спеціальностей).

Після завершення прийому документів у вищих навчальних закладах буде сформований рейтинговий список вступників, на підставі якого кращим абітурієнтам запропонують місця навчання за кошти державного бюджету.

Рейтинговий список абітурієнтів, які вступають для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста та ступеня бакалавра з рекомендацією до зарахування на місця державного замовлення, оприлюднять 4 серпня до 12:00 години.

Вступники, які будуть рекомендовані до зарахування на навчання за державним замовленням за одним з пріоритетів, мають подати оригінали документів до вищого навчального закладу з 4 по 8 серпня. Зарахування вступників на навчання має відбутися не пізніше 12:00 години 10 серпня. Щодо зарахування на платній основі (контракт), то воно має відбутися не пізніше 17 серпня.
 



Переглядів: 3288
Поширень: 0