Стипендія на півроку 1000-1500 гривень щомісяця — приз студентам ВНТУ, переможцям олімпіади з програмування та IT технологійвід компанії «Delphi»

І знову компанія «Delphi» спільно з факультетом комп'ютерних систем та автоматики і факультетом інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії провела у Вінницькому національному технічному університеті олімпіаду з програмування та IT-технологій.

На базі ВНТУ пройшла олімпіада з програмування та ІТ технологій від компанії  DelphiНа базі ВНТУ пройшла олімпіада з програмування та ІТ технологій від компанії  Delphi

Компанія «Delphi» багато років займається розробкою та тестуванням різноманітного програмного забезпечення. Серед її партнерів світові лідери створення систем розпізнавання мови, в технологіях запису і аналізу мови та повного циклу розробки мобільного та консольного програмного забезпечення.

«Delphi» відома плідною багаторічною співпрацею з ВНТУ. Компанія організовує різноманітні заходи для студентів, зокрема додаткові оглядові лекції з напрямків IT та проведення виробничих та переддипломної практики.

На базі ВНТУ пройшла олімпіада з програмування та ІТ технологій від компанії  Delphi

На олімпіаді вже традиційно учасникам пропонувались завдання за трьома напрямками: «Технології програмування» (цього разу сюди увійшли задачі з основ програмування та на мові програмування Java), «Алгоритми» та «Тестування програмного забезпечення».

Нині в олімпіаді взяли участь 152 студенти.

Усі завдання розроблялися співпрацівниками компанії. Вони ж і перевіряли роботи та підбивали підсумки змагань. З метою забезпечення об’єктивності оцінювання роботи зашифровувались, отже автори завдань перевіряли результати їх виконання, не знаючи прізвищ учасників.

На базі ВНТУ пройшла олімпіада з програмування та ІТ технологій від компанії  Delphi

Переможцями олімпіади стали (приз — додаткова стипендія від підприємства впродовж півроку):

1 місце — Євгеній Щербіна (ФІТКІ, 3 курс) — стипендія 1500 грн./місяць;

2 місце — Олександр Поліщук (ФАКСУ, 2 курс) та Олександр Спажев (ФІТКІ, 1 курс) – стипендія 1200 грн. /місяць;

3 місце — Андрій Андреєв (ФІТКІ, 2 курс), Валентин Карпенко (ФКСА, 2 курс) та Ігор Кюльян (ФІТКІ, 2 курс) — стипендія 1000 грн. /місяць.

На базі ВНТУ пройшла олімпіада з програмування та ІТ технологій від компанії  DelphiНа базі ВНТУ пройшла олімпіада з програмування та ІТ технологій від компанії  Delphi

Додаткові премії отримали призери в категоріях та олімпієць перших курсів:

1) Юрій Шмерчук (ФІТКІ, 3 курс) – найкраще рішення в категорії «Алгоритми» — премія 1000 грн.

2) Максим Кузнецов (ФІТКІ, 3 курс) — найкраще рішення в категорії «Технології програмування) – премія 1000 грн.

3-4) Ірина Вернік (ФКСА, 1 курс) та Катерина Грицишина (ФІТКИ, 2 курс) – найкраще рішення в категорії «Тестування» — премії по 1000 грн.

5) Дмитро Кудрявцев (ФІТКІ, 1 курс) – другий результат серед перших курсів – премія 1000 грн.

Також додатковими преміями були нагороджені:

Найкращий результат серед перших курсів скороченої форми навчання — Денис Чайковський (ФІТКІ) та найкращий результат поза конкурсом – студент другого курсу скороченої форми навчання — Олександр Галущак (ФІТКІ) – премії по 700 грн.

Компанія «Delphi» дякує всім учасникам за участь в олімпіаді та запрошує брати участь у змаганнях, які планується проводити кожного навчального року.



Переглядів: 4601
Поширень: 0