Нещодавно у рамках проекту «Студентська ліга - 2016» відбувся турнір з боулінгу для вінницьких вишів. Найактивніших представників студентської молоді було запрошено на змагання для того, щоб вони змогли продемонструвати командний дух, гарний настрій та прагнення перемогти.

За перемогу боролись понад 100 студентів з усіх навчальних закладів Вінниці. Чемпіонат проходив окремо між університетами, коледжами та училищами.

«Боулінг – це улюблена студентська гра. Адже вона не тільки покращує влучність, спритність та тактичні навики гравця, але й допомагає весело і гучно провести своє дозвілля», - розповідає представник Вінницької молодіжної ради Анна Воронюк.

У Вінниці відбувся турнір з боулінгу у рамках проекту «Студентська ліга - 2016»

Перемогу серед університетів виборов Вінницький національний медичний університет. Серед коледжів переможцем став Вінницький коледж економіки і підприємництва ТНЕУ, а між професійно-технічними училищами на першому місці опинилось ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти переробної промисловості».

Організатори турніру – Вінницька молодіжна рада та teens-club «Універ» під патронатом відділу у справах молоді та туризму міської ради.



Переглядів: 3013
Поширень: 0