Це уже вчетверте команда Enactus ВНТУ виходить на такий високий рівень цих престижних змагань — стає переможцем всеукраїнського чемпіонату і бере участь у ENACTUS WORLD CUP.

У сезоні 2010-2011 рр. студенти ВНТУ вперше захищали честь країни на Всесвітньому кубку у Малайзії. Наступного року літали на ці глобальні змагання до Вашингтона. У сезоні 2012-2013 рр. — місто Канкун, Мексика.

Цьогоріч у Всесвітньому кубку Enactus у Торонто змагалися представники 32 країн світу. Команда ВНТУ потрапила до 2-ї ліги і здобула там 3-тє місце.

Команда ВНТУ представляла Україну на Всесвітньому кубку Enactus у Канаді

Ініціатор створення команди Enactus ВНТУ та її незмінний наставник — декан факультету менеджменту, професор Микола Небава.

«Нинішні змагання за Всесвітній кубок Еnactus мали гасло WeALLWin – «Ми всі переможемо». Кожній команді виділяється 25 хвилин на власне виступ. Потому команда впродовж 5 хвилин відповідає на запитання журі. Незмінний критерій оцінки: яка команда найефективніше використала підприємницькі дії, аби навчити людей економічно, соціально та екологічно стійко покращувати своє життя».

За 14 років існування команди Еnactus ВНТУ нею впроваджено понад 40 проектів, в яких задіяно понад 30 тисяч осіб цільової аудиторії. Це були проекти, які направлені на вирішення проблем безробітних, дітей, інвалідів, пенсіонерів та інших малозабезпечених груп населення.

Команда ВНТУ представляла Україну на Всесвітньому кубку Enactus у Канаді

Цього сезону команда Еnactus ВНТУ виступала у майже повністю оновленому складі. Капітан команди Янна Чайковська, гравці — Катерина Франчук, Катерина Подолянчук, Samuel Martin, Дмитро Івчук, Андрій Журавльов та Дмитро Байбак.

Активні члени команди Еnactus (колишні та нинішні) здатні генерувати нові інноваційні ідеї та впроваджувати їх у життя. Нещодавно вони створили власну громадську організацію — Центр громадської активності «Результат».

Команда ВНТУ представляла Україну на Всесвітньому кубку Enactus у Канаді

«Як наставник команди я бачу нерозкриті резерви у нинішнього капітана Яни Чайковської, яка серйозно налаштована на ще одну перемогу наступного року на національних змаганнях Еnactus. Команда під її керівництвом вже детально проаналізувала наш виступ на нинішньому Всесвітньому кубку в Канаді та налаштована боротись за Всесвітній кубок  у Лондоні, Велика Британія», — каже Микола Небава.



Переглядів: 3050
Поширень: 0