Завершилася перша частина І Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «World skills Ukraine», в якому взяла участь збірна команда у складі шести учнів професійно-технічних навчальних закладів Вінницької області.

За підсумками конкурсу Вінниччина отримала два призових місця. Так, випускник вищого художнього професійно-технічного училища №5 м. Вінниці Вадим Дахновський, який у 2016 році отримав диплом з професії «монтажник санітарно-технічних систем і устаткування, електрогазозварник, виробник художніх виробів з металу» здобув срібну медаль.

Вінничани здобули два призових місця на І Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «World skills Ukraine»

Конкурс складався з тестового завдання та двох модулів: підключення до систем холодного і гарячого водопостачання, до системи водовідведення санітарно-технічного приладу умивальника, установка і монтаж самого умивальника зі змішувачем і необхідних трубопроводів водопостачання і каналізації та розмітка і встановлення опалювального приладу з регулюючою арматурою, обв’язка опалювального приладу, гідравлічні випробування змонтованої системи.

Вінничани здобули два призових місця на І Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «World skills Ukraine»

Ще одну медаль привезла до Вінниччини учениця Козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту Ніна Мамчур. Учасниця отримала бронзову медаль за здобуте ІІІ місце у ІІ Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST-2016» (який проходив в рамках «World skills Ukraine») з компетенції кондитерське мистецтво (номінація «Святковий торт»).



Переглядів: 4056
Поширень: 0