Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день студента. У Вінниці розташовується понад 10 закладів, які допомагають здобути вищу освіту. ВУЗи нашого міста відкриті не тільки для українців, а й іноземних громадян. Ми розпитали у вінницьких студентів як будуть відзначати свято.

- Ляжу спати раніше в честь такого свята. – зауважує студентка ВДПУ Діана Слободяник.

- А я писатиму домашнє завдання. Свято святом, завтра на навчання. – розповіла Маргарита Сорочинська.

- Я віддаю перевагу тренуванням в залі, ніж дискотеці. – відповів Артур Домбровський.

 До речі, сьогодні  вперше у нашому місті відбувся фестиваль кіноремейків "Шведінг", організаторами якої є  Вінницька молодіжна рада та Відділу молоді та туризму Вінницької міської ради. Молоді та ініціативні студенти мали всього 96 годин для того, щоб відзняти та представити римейк на один з всесвітньовідомих фільмів. Головний приз – 3000 гривень, також відзначали нагородами кращу жіночу та чоловічу ролі, найкрeативнішу команду, і номінували «Оскаром» команду, яка завоювала глядацькі симпатії. Серед представлених фільмів були : «Eдвард руки-ножиці», «Загін самогубців», «Міцний горішок», «Тeрмінатор», «Хрещений батько», «Мисливці за привидами», «Таксі» та інші.

Як вінницькі студенти відзначають своє свято?

Студенти Вінницького медичного університету організували креативне StandUp-шоу, щоб свято стало оригінальним та веселим. Також у «Міському палаці мистецтв «Зоря» відбудеться фінал кубку КВН. Початок обох заходів о 18:00, тому обирайте на власний розсуд.

Як вінницькі студенти відзначають своє свято?

Серед вечірніх і нічних розваг молодим вінничанам пропонують відвідати вечірку в «Амагамі», «Планеті MODA-BAR» та «Feride plaza», а також  заспівати караоке у ресторані «Mafia».



Переглядів: 4037
Поширень: 0