Вінницький національний технічний університет відзначений також званням «Лідер наукової та науково-технічної діяльності» та Золотою медаллю у номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота»

З 16 по 18 березня у Київському палаці дітей та юнацтва відбулася Восьма міжнародна виставка «Сучасні навчальні заклади – 2017».

Організатором виставки була Компанія «Виставковий світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Нині – це найпрестижніша і найбільша освітянська виставка в Україні.

У виставці також взяли участь закордонні навчальні заклади, освітні агенції та представництва з 14 країн Європи, Азії та Америки. Усього у виставці взяли участь понад 800 установ, організацій та підприємств.

ВНТУ отримав Гран-прі міжнародної виставки "Сучасні навчальні заклади - 2017"

Експозиція ВНТУ викликала значний інтерес у відвідувачів і учасників виставки. Особлива увага була виявлена до навчально-методичних розробок і монографій наших співробітників, до науково-технічних розробок наших науковців.

ВНТУ взяв участь у рейтинговому та в тематичному конкурсах виставки. Зважаючи на значні досягнення конкурсна комісія нагородила ВНТУ Дипломом – ГРАН-ПРІ «Лідер наукової та науково-технічної діяльності» та Золотою медаллю у номінації «Інноваційні підходи в закладах освіти до процесу формування творчої особистості та виховання громадянина-патріота».

За високі показники у рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus ВНТУ відзначений Сертифікатом якості наукових публікацій.

ВНТУ нагороджений також Дипломом виставки «За активну участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти».

ВНТУ отримав Гран-прі міжнародної виставки "Сучасні навчальні заклади - 2017"

За плідну організаторську діяльність з модернізації національної системи освіти ректор ВНТУ Володимир Грабко відзначений Почесною Грамотою.

ВНТУ отримав Гран-прі міжнародної виставки "Сучасні навчальні заклади - 2017"

За результативну роботу навчально-наукову та організаторську діяльність з підвищення якості національної освіти Почесними Грамотами відзначені:

  • перший проректор з науково-педагогічної роботи по організації навчального процесу та його науково-методичного забезпечення Олександр Романюк,
  • проректор з науково-педагогічної роботи по організації виховного процесу та його науково-методичного забезпеченняАнна Писклярова,
  • декан факультету менеджменту та інформаційної безпеки Микола Небава,
  • директор Головного центру виховної роботи Анатолій Теклюк,
  • професор кафедри технологій та автоматизації машинобудування Олександр Дерібо.



Переглядів: 2630
Поширень: 0