Привітати викладацький та студентський колективи закладу із піввіковим ювілеєм на урочистості, що відбулися 26 травня у залі музично-драматичного театру ім. Садовського, завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник Вінницького міського голови Галина Якубович, заступник голови – директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк, ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі, ветерани коледжу, випускники, друзі та партнери навчального закладу.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій відзначив, що в час багатьох викликів та непростих питань, Вінницький край, Україна крок за кроком рухаються вперед. «Разом з тим, світова економіка входить сьогодні в нову епоху, яку часто називають креативною економікою: де творчий підхід та нестандартність мислення є локомотивом економічного зростання, - зауважив керівник ОДА. – А оскільки наша, українська молодь – найкраща, найбільш креативна та патріотично налаштована, це вселяє дуже великий оптимізм в те, що ми побудуємо нову, модернову, європейську державу Україна».

Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ відзначив 50-річчя

Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ відзначив 50-річчя

Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ відзначив 50-річчя

Валерій Коровій висловив подяку викладацькому складу коледжу за наполегливу працю та побажав усім присутнім віри, надії та творчого натхнення. Відтак, з нагоди свята вручив директору Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Валентині Балицькій та низці педагогічних працівників закладу Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.



Переглядів: 3686
Поширень: 0